طراحی بک اند سایت چیست؟
اگر در زمینه برنامه نویسی و طراحی وب سایت عمل می کنید حتما تاکنون با طراحی بک اند و فرانت اند آشنایی کامل پیدا کرده اید. در واقع مراحل ساخت وب سایت که بخش ظاهری و کدنویسی آن را شامل می شوند. فرانت اند و بک اند سایت محسوب می شوند. تفاوت هایی که این دو بخش دارند به گونه ای است. که شما می توانید بخش فرانت اند را به صورت ظاهری و با عملکردهای وب سایت مشاهده نمایید. در طرف مقابل بک اند سایت به عنوان پشتیبان و عوامل پشت پرده می تواند یک وب سایت کامل با ویژگی های مناسب برای شما تعریف و طراحی کند.
Contents
تفاوت فرانت اند و بک اند
در تعریف کلی فرانت اند و بک اند سایت می توان گفت که این دو مبحث، به عنوان دو روی سکه محسوب می شوند. عملکرد جداگانه هر کدام از این مبحث ها به گونه ای است که هر کدام متناسب با نیاز وب سایت نوشته شده و اطلاعات جامع از وب سایت به کاربران ارائه می دهند. با ما در هاسکو وب همراه باشید تا جزئیاتی از بک اند سایت برای شما بیان کنیم.
بک اند سایت چیست؟
سایت های موجود در بستر اینترنت و صفحات وب دارای یک پستوی پر رمز و راز هستند. این پستو همان بک اند سایت بوده که با استفاده از کدهایی می تواند صفحات مورد نیاز را جهت ارائه به کاربران پردازش نماید. برای بیان دقیق بک اند می توان بیان کرد که وب سایت ها با دو بخش مختلف طراحی و به کاربران عرضه می شوند. بخشی از آن که صفحات وب سایت بوده و به طور مستقیم کاربران می توانند آن ها را مشاهده نمایند. دسته ای دیگر از کدها و دستورهای به کار برده در وب سایت و اپلیکیشن ها دور از چشم کاربران قرار دارند. به طوری که شما تمام سیستم و صفحات وب سایت را زیر و رو کنید نمی توانید جزئیاتی از آن پیدا نمایید.

این دسته که دسته بک اند نامیده می شود به طور مستقیم با کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت در ارتباط نخواهد بود. کدهای نوشته شده به مرورگر کاربران از طریق سرور ارسال می شوند. در واقع طراحی بک اند سایت به گونه ای است که کدهای نوشته شده را به شکلی قرار دهید که بتوانید صفحه نهایی را به بهترین شکل برای کاربر پردازش نمایید.
ابزارهای مورد نیاز برای طراحی بک اند سایت
چنانچه قصد ورود به طراحی وب سایت و زمینه های طراحی بک اند و فرانت اند را دارید باید ابزارها و مهارت های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید. طراح برای مرتبط کردن سرور پایگاه داده و اپلیکیشن باید از ابزارهای متعددی جهت توسعه خدمات خود استفاده کند. از جمله این مهارت ها می توان به بهره مندی از زبان های سرور مانند پایتون، روبیک، اچ پی و جاوا اشاره کرد. این زبان ها جهت تولید اپلیکیشن مورد استفاده قرار می گیرند.
علاوه بر این با استفاده از ابزارها و مهارت هایی مانند اوراکل، mysql و sql server برای تغییر داده ها، ذخیره آن ها، جستجو و همچنین بازگرداندن داده ها نیاز دارید. علاوه بر این آگاهی کامل و داشتن تجربه کار با فریم ورک های cakephp و سمفونی از جمله مهارت های مورد نیاز برای ورود به این زمینه محسوب می شوند. طراحان بک اند سایت از این ابزارها برای تولید و ایجاد اپلیکیشن های مختلف با کد نویسی های شفاف اقدام می کنند. این کد نویسی باید قابلیت جابجایی بالا داشته و به خوبی نوشته شده باشد.
با طراحی یک سایت حرفه ای به کسب و کارت کمک کن. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
کار طراح بک اند سایت چیست؟
برای بیان وظیفه ای که طراح بک اند سایت دارد می توانیم با یک مثال ساده شما را آگاه نماییم. تصور کنید شخصی وارد وب سایتی می شود. سرورهای وب سایت مورد نظر به کامپیوتر یا موبایل، اطلاعات لازم را ارسال می کنند.
این اطلاعات باید به صفحاتی تبدیل شوند که کاربر بتواند آن ها را مشاهده نماید. این پروسه حاصل کار یک طراح خواهد بود. علاوه بر این تصور کنید شما جهت ثبت نام به یک وب سایت وارد می شوید. اطلاعاتی که شما وارد می کنید، ذخیره می شود. و شما در صورت بازگشت به وب سایت مورد نظر می توانید اطلاعات خود را در اختیار داشته باشید. یک توسعه دهنده بک اند تمام این فعالیت ها را باید انجام دهد.
شرایط لازم برای بک اند کار شدن
چنانچه قصد دارید یک طراح بک اند شوید باید احتیاجات خود را در این زمینه مهیا نمایید. ابتدا دقت کنید کدهایی که می نویسید باید به بهترین شکل قرار داده شوند. کدهای مناسب و کارآمد موجب می شوند که شما بتوانید یک پشتیبانی قوی از وب سایت مورد نظر به عمل آورید.

علاوه بر این شما باید به یک سرور متصل شده که بتواند کدهای شما را گرفته و با پردازش کردن، آن ها را به کاربران ارائه دهد. در کنار این شرایط طراح بک اند باید با استفاده از یک پایگاه داده بتواند نوشته های خود را به دیتابیس متصل کرده و اطلاعات خود را بر روی آن ذخیره کنند.
چه زبانهایی برای توسعه بکاند استفاده میشود؟
برای توسعه بکاند، از زبانهای برنامهنویسی مختلف استفاده میشود که بسته به نوع سیستم و نیازهای پروژه، انتخاب میشوند. برخی از زبانهای پرکاربرد برای توسعه بکاند عبارتند از:جاوا:
جاوا یکی از زبانهای پرکاربرد برای توسعه بکاند است. این زبان برای توسعه برنامههای پیچیده و مقیاسپذیر بسیار مناسب است و از طریق اجرای بر روی ماشین مجازی جاوا، قابلیت اجرا در بسیاری از سیستمهای عامل را دارد.پایتون:
پایتون یک زبان برنامهنویسی سطح بالا و قدرتمند است که برای توسعه بکاند بسیار مناسب است. این زبان به دلیل سادگی و قابلیت خواندن کد، به عنوان یکی از زبانهای پرکاربرد در توسعه وب استفاده میشود.PHP :
PHP یک زبان برنامهنویسی پرکاربرد است که بهطور اختصاصی برای توسعه وب طراحی شده است. این زبان به دلیل سادگی و قابلیت استفاده در کنار HTML و CSS، در توسعه وبسایتهای داینامیک و پویا بسیار محبوب است.روبی:
روبی یک زبان برنامهنویسی شیگرا و سطح بالا است که برای توسعه بکاند وبسایتها و برنامههای کاربردی استفاده میشود. این زبان به دلیل سادگی و قابلیت خواندن کد، برای توسعه بکاند وب سایتهای کوچک و متوسط بسیار مناسب است. این زبانها تنها چند نمونه از زبانهایی هستند که برای توسعه بکاند وبسایتها و برنامههای کاربردی استفاده میشوند. هر زبانی دارای ویژگیها و مزایای خاص خود است و باید برای هر پروژه به صورت جداگانه انتخاب شود.سخن پایانی
گستردگی حوزه طراحی وب سایت به گونه ای است که جهت ورود به آن اطلاعات کافی نیاز خواهید داشت. ما در مجموعه هاسکو وب با هدف توسعه کسب و کار شما در حوزه تجارت الکترونیک تمام این خدمات را با بالاترین کیفیت برای شما انجام می دهیم.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
خوشحالیم این مطلب برای شما مفید بوده، لطفا برای حمایت از ما آن را با دوستان فعال و علاقمند به کسب و کار آنلاین به اشتراک بگذارید.
از اینکه این مطلب مورد رضایت شما نبود متاسفیم. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود مقالات یاری دهید.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
بسیار عالی بود🙏🙏🙏